چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

روایت وزیر صمت از هزاران هشتگ‌ روزانه دشمن برای بحران در بازار خودرو

وزیر صنعت، معدن و تجارت به معاونانش دستور داده تا در صورت نیاز ۲۴ساعته در وزارتخانه بمانند؛ او می‌گوید: دشمن روزانه چندین هزار هشتگ در فضای مجازی در مورد خودرو و سایر کالاهایی که ظرفیت بحران‌سازی دارند، ایجاد می‌کند تا فضا را به هم بریزد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۴۳۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، رضا رحمانی در نشست ستاد تنظیم بازار با تأکید بر ضرورت به‌کارگیری تدابیر لازم برای تأمین نیازهای مردم اظهار کرد: در شرایط فعلی تمامی دستگاه‌ها باید تمام‌وقت فعال باشند؛ چنان‌که به معاونین خود دستور داده‌ام اگر نیاز باشد 24ساعته در وزارتخانه بمانند و برای حل مشکلات و اجرای برنامه‌ها وقت بگذارند.

او با بیان اینکه دشمن کنار جنگ اقتصادی، جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی راه انداخته است، گفت: در دوران جنگ تحمیلی با وجود آنکه وضعیت اقتصادی و درآمدهای کشور به‌مراتب بدتر از امروز بود، اما جنگ روانی علیه کشور وجود نداشت که این مسئله، کار مدیریت را ساده‌تر می‌کرد.

رحمانی اضافه کرد: دشمن روزانه چندین هزار هشتگ در فضای مجازی در مورد خودرو و سایر کالاهایی که ظرفیت بحران‌سازی دارند، ایجاد می‌کند تا فضا را به هم بریزد.

 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه باید با تدابیر لازم و اطلاع‌رسانی صحیح، تبلیغات دشمن را بی‌اثر کرد، گفت: واقعیت‌های کشور باید به مردم اطلاع‌رسانی شود؛ چراکه اگر مردم در جریان امور باشند با مسئولان همراهی خواهند کرد و شرایط را درک می‌کنند.

به‌گفته رحمانی، دشمن در فضای مجازی به‌گونه‌ای فضاسازی می‌کند که گویی مسئولان به مشکلات مردم توجهی ندارند، در حالی که این‌گونه نیست و مسئولان تمام تلاش خود را برای حل مشکلات به‌کار گرفته‌اند.

او راه مقابله با تحریم را تسهیل امور و اعتماد به مردم و بخش خصوصی دانست و گفت: در این فضا برخی اعتقاد دارند با تسهیل امور، امکان ظهور بابک زنجانی‌ها بیشتر می‌شود و از این بابت ترس دارند که در این مورد، دستگاه‌های نظارتی باید مراقبت لازم را انجام دهند و با سوء استفاده کنندگان احتمالی برخورد کنند.

رحمانی افزود: در شرایط فعلی باید از ظرفیت‌هایی همچون بازارچه‌های مرزی و دیگر امکاناتی که در استان‌های مرزی وجود دارد، بهره برد.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار